Відзначення Дня знань. Урочиста лінійка

🔔 Перше вересня – це день, коли звідусіль лунають теплі поздоровлення, звучить урочиста музика й кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка!

🍁 Сьогодні в нашому закладі відбулася урочиста лінійка, присвячена Дню Знань – особливому святу, яке завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою.

🎒 Уперше поріг закладу переступили 86 першокласники, які стануть на незвіданий шлях знань. Також на лінійці були присутні 29 одинадцятикласників, які давали поради нашим першачкам, вітали їх та дарували гарні подарунки.

🎤 На заході була присутня начальник відділу освіти міської ради Валентина Мартишевська, яка привітала всіх присутніх із цим чудовим святом. Також зі словами вітання до педагогів, здобувачів освіти та батьків звернувся й в.о. директора закладу Володимир Лапа.Настанови першокласникам та їх батькам сказала перша вчителька Олена Лазарь.

🎼 Прикрасою заходу були зворушливі пісні у виконанні Артема Квіти та Аліни Ярошевської, а приємним сюрпризом та родзинкою свята став чудовий флешмоб від одинадцятикласників.

🍂 Урочиста лінійка, квіти, вітальні промови, перший дзвінок сповістили про початок нового навчального року, початок нової сторінки життя – цікавої, барвистої і повної нових знань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *