Відзначення Дня визволення Бобровиччини

Сьогодні визначний день в історії нашого міста – 81 річниця визволення Бобровиці від фашистських загарбників під час Другої світової війни.

 Із метою формування в підростаючого покоління почуття поваги до  рідного міста та українського народу; розширення пізнавального інтересу до його історії, традицій та звичаїв; виховання почуття глибокої шани та любові до малої Батьківщини протягом тижня в Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 згідно з планом було проведено ряд заходів: тематичні екскурсії до музею закладу, акцію «З Днем народження, Бобровице», відеопривітання до Дня міста «Ти в серці, вічна і єдина, моя маленька Бактьківщина», випущено тематичну газету «ТЕМП» до Дня визволення Бобровиці від фасшистів та представлено виставку літератури «Куточок рідного краю». Крім того, класні керівники 1-11 класів провели тематичні виховні години «Бобровиця – моє рідне місто».

Також у цей день низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто відстояв наше рідне місто, виявив нездоланну мужність та незламність духу. Наш священний обов’язок – берегти пам’ять про тих, хто визволяв нашу громаду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *