Участь в акція «Квіти пам’яті»

15 жовтня 2024 року лідери учнівського самоврядування нашого закладу разом із педагогом-організатором взяли участь у акції «Квіти пам’яті», яка відбулася на Алеї Героїв нашого міста.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували усіх, хто віддав життя, боронячи Україну від російських загарбників, а потім вирушили до Алеї Героїв для висаджування хризантем. Кожен кущ, посаджений у цей день, став частинкою живої пам’яті про наших земляків-захисників, які загинули за свободу та незалежність рідної землі.

Після проведення акції «Квіти пам’яті» у приміщенні міської  ради діти спілкувалися з Геннадієм Іванюком, в.о. міського голови. Геннадій Іванович подякував за добру справу та повідомив, що за їх рішенням на зібрані в ході благодійної акції «Каштани для ЗСУ» кошти придбано бензопилу. Очільник громади зазначив, що найближчим часом вона буде передана одній із військових бригад.

Зустріч із лідерами учнівського самоврядування продовжилася у відділі освіти Бобровицької міської ради. За «круглим» столом Валентина Мартишевська, начальник відділу, обговорила з дітьми актуальні проблеми шкільного життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *