Школа адвокації: Північ

20 та 21 липня на  базі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся  тренінг в рамках проєкту: «Школа адвокації: Північ».  До заходу  залучилися представники  органів учнівського та студентського самоврядування закладів освіти м. Бобровиці. Під час зустрічі лідери  обговорили  ряд важливих питань: адвокація інтересів  молоді,  лідерство  та інструменти участі  молоді в управлінні громадою, як просувати ініціативи в соціальних мережах та як шукати ресурси для реалізації молодіжних  ініціатив.  Учасники проєкту  створювали петиції  про  поновлення роботи Молодіжної Ради міста, очищенню річки Бистриці та відновленню рекреаційної зони в місті Бобровиця.  Підсумком роботи стало моделювання  засідання місцевої  ради.

Феєричні відчуття від отриманих знань залишилися  в учасників тренінгу. Дякуємо ГО “Покоління Ю” – спільноті  випускників програм стажування в органах влади, що об’єднались задля підвищення обізнаності молоді та залучення її до формування політик на локальному та національному рівнях.

Молодь – наше майбутнє. Творити та розбудовувати нашу державу вам. Успіхів. Слава Україні.

16 липня Бобровицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів #1 став учасником конференції Української волонтерської служби «Волонтерство та шкільна освіта: точки дотику». Освітяни всієї країни познайомилися з результатами роботи за рік та накреслили стратегію подальшої роботи, а саме через просвіту поширювати ідею волонтерства не тільки як вимогу часу, а як територію діяльності дітей з користю для себе, громади, держави! Наш заклад цього навчального року долучався до реалізації проєкту «Шкільні уроки волонтерства» .