Засідання педагогічної ради

30 серпня 2024 року в Бобровицькому ЗЗСО  І-ІІІ ступенів №1 відбулося засідання педагогічної ради, де відповідно до порядку денного було розглянуто ряд важливих питань щодо організації освітнього процесу в 2024-2025 навчальному році.

Після відкритого обговорення питань, педагогічна рада ухвалила відповідні рішення. 

Засідання Команди психолого-педагогічного супроводу

2 вересня 2024 року в Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 відбулося засідання Команди психолого-педагогічного супроводу, на якому були розглянуті актуальні аспекти організації освітнього процесу, психолого-педагогічного супроводу та корекційно-розвиткових занять для дітей  із особливими освітніми потребами закладу.

Відзначення Дня пам’яті захисників України

29 серпня… Це не єдиний день у році, коли ми згадуємо, вшановуємо пам’ять, розповідаємо про тих, хто віддав життя, щоб відстояти Україну, її державність, незалежність і соборність. Але це особливий день, нагода для всіх у суспільстві разом зосередитися на пам’яті, шані та вдячності.

Педагогічні працівники та здобувачі освіти Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 щоденно долучаються до загальнонаціональної хвилини мовчання на знак вшанування пам’яті за захисниками України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Крім того, 29 серпня 2024 року учні закладу на чолі з педагогом-організатором відвідали Алею слави та Меморіал загиблим воїнам АТО, де поклали квіти та віддали шану героям.

Ми пам’ятаємо й будемо пам’ятати…

День Незалежності України

Цього року наша країна відзначає 33-ю річницю Незалежності. Це свято віддзеркалює одвічне прагнення українського народу до єдності, суверенності та самостійності.

Із нагоди цього чудового та важливого для кожного українця свята здобувачі освіти Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 зняли відеоролик «Моя країна – незалежна Україна».

Щиро вітаємо всіх  із національним святом нашої державності. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу країну та прагненням до єдності. Бажаємо порозуміння та миру, а плідна праця хай буде надійною запорукою щасливого майбутнього!

З Днем незалежності України!

Вітання до Дня Державного Прапора України

Дорогі працівники закладу, здобувачі освіти, батьки!

Щиро вітаємо Вас із Днем державного прапора України! Бажаємо міцного здоров’я, успіхів у здійсненні добрих справ, щастя, постійної любові та поваги, добробуту та оптимістичного настрою.

Будьмо згуртованими й небайдужими до майбутнього рідної землі. Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє кращим та гідним.

Нехай український прапор летить високо, як символ нашої національної гідності та незламності. Зі святом!

Участь у проєкті з надолуження освітніх втрат CATCH UP

У нашому закладі протягом серпня реалізується програма надолуження освітніх втрат CATCH UP для базової школи в межах програми Мріємо та діємо, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX, міжнародним фондом SavED у партнерстві з ГО “ГО ГЛОБАЛ”.

Це неймовірний проєкт, який дозволяє здобувачам освіти отримати знання, які були втрачені через війну. Діти приходять не тільки за навчанням, але й за спілкуванням. Учителі-учасники проєкту (О.В. Костирко, І.П. Костенко, В.І. Галич, А. М. Маслюк, керівник – В.В. Лапа) зробили навчання цікавим та незабутнім: це ігри, робота в групах та спільні мініпроєкти. Завдяки наявному укриттю заняття не припиняються навіть під час повітряної тривоги.

Дякуємо проєкту за чудову можливість долучитися до корисної й цікавої справи заради дітей!