Патріотична акція «Листівка на фронт»

16 вересня 2024 року здобувачі освіти нашого закладу долучилися до патріотичної акції «Листівка на фронт», завдяки якій зібрали більш як 150 дитячих малюнків і листів із словами підтримки та подяки воїнам ЗСУ.

“Дякую тобі, Герою!”, “Повертайся живим”, “Любий воїне, я пишаюся тобою”, “Дякуємо вам за надію, за захист наших мрій і свободи” – такі слова писали у своїх листівочках діти нашим Захисникам.

Віримо, що дитячі малюнки та листи подарують нашим Героям хоч трішки позитивних емоцій, радості та відчуття, що про них пам’ятають та з нетерпінням чекають вдома. 

Засідання команд супроводу

13 вересня 2024 року в Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 відбулися засідання команд  психолого-педагогічного супроводу дітей із особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних класах закладу, де було схвалено й затверджено індивідуальні програми розвитку.

Інформаційні заняття з мінної безпеки від «Швейцарського фонду з протимінної діяльності FSD Ukraine»

9 вересня 2024 року в Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 розпочалися інформаційні заняття з мінної безпеки, у ході яких відбулася зустріч здобувачів освіти з представниками благодійної організації «Швейцарський фонд з протимінної діяльності FSD Ukraine». Основною їх метою є підвищення рівня поінформованості жителів всієї України щодо небезпек від вибухонебезпечних предметів та набуття практичних навичок правильної поведінки у разі їх виявлення.

Протягом тижня фахівці фонду проводитимуть лекції на тему «Правила поведінки з мінами та вибухонебезпечними залишками війни». Команда з інформування FSD Ukraine розповість про види вибухонебезпечних предметів та які з них зустрічаються на території нашої держави на деокупованих територіях, як поводитись під час знаходження міни, боєприпасу, де їх можна виявити та як визначити небезпечну територію.

Вітаємо нового директора

Шановний Сергію Петровичу!

Від імені всіх працівників закладу прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого призначення на високу й відповідальну посаду – директора закладу.

Щиро бажаємо  Вам конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях! Зичимо  Вам великих здобутків, а підґрунтям плідної професійної діяльності на новій посаді хай буде міцне здоров`я, натхненна думка й добрі почуття. Хай притаманні Вам енергія, завзятість та наполегливість і надалі сприяють піднесенню іміджу нашого закладу. Нехай у всіх починаннях Вас  супроводжує удача, розуміння та  підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення й творчі перемоги. Нехай дружні привітання додадуть Вам життєвої наснаги, а людська шана буде подякою за плідну працю!

Призначення нового директора

6 вересня 2024 року в Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 відбулося засідання трудового колективу, на порядку денному якого розглядалося питання про призначення нового директора нашого закладу Сергія Петровича Гавриленка.

Для представлення та привітання до закладу прибули начальник відділу освіти Валентина Мартишевська та заступник начальника відділу освіти Олена Дурицька, які побажали новому директору плідної праці, високих звершень та успіхів.

Благодійний фонд “Карітас”

З 29 серпня на базі нашого закладу працює Благодійний фонд “Карітас-Чернігів”, який має мобільний інклюзивний простір та “простір Дружній до дитини”. Протягом 3-х місяців на діток та їх батьків чекають безкоштовні заняття з наданням психологічної, соціальної та освітньої підтримки.

Заняття проводяться і під час повітряної тривоги завдяки наявому в закладі укриттю.

Дякуємо ЗСУ за кожен новий день

Дякуємо кожному захиснику України за відвагу, мужність, за кожен новий день, за можливість навчатися, працювати. Дякуємо за змогу сьогодні прийти до закладу та розпочати новий навчальний рік. Низький уклін усім, хто боронить наше життя, нашу землю й небо! Все буде Україна!

Перший урок

📚 Перший урок – це важлива подія для всіх учнів, вчителів і для їхніх батьків. Адже, важливо, щоб початок нового навчального року налаштував дітей на навчання, дав їм достатню мотивацію та корисні роздуми.

💙💛 Відповідно до рекомендацій, визначених у листі МОН від 23.08.2024 № 1/15281-24 «Про організацію 2024/2025 навчального року в закладах середньої загальної освіти» 2 вересня у Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 класними керівниками 1-11 класів був проведений перший урок «Перемагає той, хто пам’ятає», присвячений вшануванню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

👩‍🏫Перший урок був проведений із застосуванням різноманітних цікавих та нестандартних форм роботи: квест, вікторина, гра-подорож, інтелектуальний кейс та інші. Усі, як вчителі, так і діти, отримали багато приємних вражень та емоцій від спільної роботи, адже кожен мав змогу поділитись враженнями та висловити власну думку.

🇺🇦 Крім того, цього року наш заклад традиційно доєднався до акції “Перше вересня без квітів”, аби допомогти українським захисникам.

Відзначення Дня знань. Урочиста лінійка

🔔 Перше вересня – це день, коли звідусіль лунають теплі поздоровлення, звучить урочиста музика й кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка!

🍁 Сьогодні в нашому закладі відбулася урочиста лінійка, присвячена Дню Знань – особливому святу, яке завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою.

🎒 Уперше поріг закладу переступили 86 першокласники, які стануть на незвіданий шлях знань. Також на лінійці були присутні 29 одинадцятикласників, які давали поради нашим першачкам, вітали їх та дарували гарні подарунки.

🎤 На заході була присутня начальник відділу освіти міської ради Валентина Мартишевська, яка привітала всіх присутніх із цим чудовим святом. Також зі словами вітання до педагогів, здобувачів освіти та батьків звернувся й в.о. директора закладу Володимир Лапа.Настанови першокласникам та їх батькам сказала перша вчителька Олена Лазарь.

🎼 Прикрасою заходу були зворушливі пісні у виконанні Артема Квіти та Аліни Ярошевської, а приємним сюрпризом та родзинкою свята став чудовий флешмоб від одинадцятикласників.

🍂 Урочиста лінійка, квіти, вітальні промови, перший дзвінок сповістили про початок нового навчального року, початок нової сторінки життя – цікавої, барвистої і повної нових знань.

Дякуємо за подарунки

Щиро дякуємо депутату Чернігівської обласної ради Сергію Чубовському за чудові подарунки для першокласників. Бажаємо мирного неба, міцного здоров’я та наснаги. Хай доля дарує Вам нові успіхи і здобутки.