Дякуємо ЗСУ за кожен новий день

Дякуємо кожному захиснику України за відвагу, мужність, за кожен новий день, за можливість навчатися, працювати. Дякуємо за змогу сьогодні прийти до закладу та розпочати новий навчальний рік. Низький уклін усім, хто боронить наше життя, нашу землю й небо! Все буде Україна!

Перший урок

📚 Перший урок – це важлива подія для всіх учнів, вчителів і для їхніх батьків. Адже, важливо, щоб початок нового навчального року налаштував дітей на навчання, дав їм достатню мотивацію та корисні роздуми.

💙💛 Відповідно до рекомендацій, визначених у листі МОН від 23.08.2024 № 1/15281-24 «Про організацію 2024/2025 навчального року в закладах середньої загальної освіти» 2 вересня у Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 класними керівниками 1-11 класів був проведений перший урок «Перемагає той, хто пам’ятає», присвячений вшануванню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

👩‍🏫Перший урок був проведений із застосуванням різноманітних цікавих та нестандартних форм роботи: квест, вікторина, гра-подорож, інтелектуальний кейс та інші. Усі, як вчителі, так і діти, отримали багато приємних вражень та емоцій від спільної роботи, адже кожен мав змогу поділитись враженнями та висловити власну думку.

🇺🇦 Крім того, цього року наш заклад традиційно доєднався до акції “Перше вересня без квітів”, аби допомогти українським захисникам.

Відзначення Дня знань. Урочиста лінійка

🔔 Перше вересня – це день, коли звідусіль лунають теплі поздоровлення, звучить урочиста музика й кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка!

🍁 Сьогодні в нашому закладі відбулася урочиста лінійка, присвячена Дню Знань – особливому святу, яке завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою.

🎒 Уперше поріг закладу переступили 86 першокласники, які стануть на незвіданий шлях знань. Також на лінійці були присутні 29 одинадцятикласників, які давали поради нашим першачкам, вітали їх та дарували гарні подарунки.

🎤 На заході була присутня начальник відділу освіти міської ради Валентина Мартишевська, яка привітала всіх присутніх із цим чудовим святом. Також зі словами вітання до педагогів, здобувачів освіти та батьків звернувся й в.о. директора закладу Володимир Лапа.Настанови першокласникам та їх батькам сказала перша вчителька Олена Лазарь.

🎼 Прикрасою заходу були зворушливі пісні у виконанні Артема Квіти та Аліни Ярошевської, а приємним сюрпризом та родзинкою свята став чудовий флешмоб від одинадцятикласників.

🍂 Урочиста лінійка, квіти, вітальні промови, перший дзвінок сповістили про початок нового навчального року, початок нової сторінки життя – цікавої, барвистої і повної нових знань.

Дякуємо за подарунки

Щиро дякуємо депутату Чернігівської обласної ради Сергію Чубовському за чудові подарунки для першокласників. Бажаємо мирного неба, міцного здоров’я та наснаги. Хай доля дарує Вам нові успіхи і здобутки.