Перший урок

📚 Перший урок – це важлива подія для всіх учнів, вчителів і для їхніх батьків. Адже, важливо, щоб початок нового навчального року налаштував дітей на навчання, дав їм достатню мотивацію та корисні роздуми.

💙💛 Відповідно до рекомендацій, визначених у листі МОН від 23.08.2024 № 1/15281-24 «Про організацію 2024/2025 навчального року в закладах середньої загальної освіти» 2 вересня у Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 класними керівниками 1-11 класів був проведений перший урок «Перемагає той, хто пам’ятає», присвячений вшануванню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

👩‍🏫Перший урок був проведений із застосуванням різноманітних цікавих та нестандартних форм роботи: квест, вікторина, гра-подорож, інтелектуальний кейс та інші. Усі, як вчителі, так і діти, отримали багато приємних вражень та емоцій від спільної роботи, адже кожен мав змогу поділитись враженнями та висловити власну думку.

🇺🇦 Крім того, цього року наш заклад традиційно доєднався до акції “Перше вересня без квітів”, аби допомогти українським захисникам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *