Вітаємо нового директора

Шановний Сергію Петровичу!

Від імені всіх працівників закладу прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого призначення на високу й відповідальну посаду – директора закладу.

Щиро бажаємо  Вам конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях! Зичимо  Вам великих здобутків, а підґрунтям плідної професійної діяльності на новій посаді хай буде міцне здоров`я, натхненна думка й добрі почуття. Хай притаманні Вам енергія, завзятість та наполегливість і надалі сприяють піднесенню іміджу нашого закладу. Нехай у всіх починаннях Вас  супроводжує удача, розуміння та  підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення й творчі перемоги. Нехай дружні привітання додадуть Вам життєвої наснаги, а людська шана буде подякою за плідну працю!

Призначення нового директора

6 вересня 2024 року в Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 відбулося засідання трудового колективу, на порядку денному якого розглядалося питання про призначення нового директора нашого закладу Сергія Петровича Гавриленка.

Для представлення та привітання до закладу прибули начальник відділу освіти Валентина Мартишевська та заступник начальника відділу освіти Олена Дурицька, які побажали новому директору плідної праці, високих звершень та успіхів.

Благодійний фонд “Карітас”

З 29 серпня на базі нашого закладу працює Благодійний фонд “Карітас-Чернігів”, який має мобільний інклюзивний простір та “простір Дружній до дитини”. Протягом 3-х місяців на діток та їх батьків чекають безкоштовні заняття з наданням психологічної, соціальної та освітньої підтримки.

Заняття проводяться і під час повітряної тривоги завдяки наявому в закладі укриттю.