Вітання до Дня міста

Шановні мешканці нашого чудового міста!

Щиро вітаємо Вас із Днем Бобровиці! Бажаємо кожному міцного здоров’я, добробуту, родинного щастя та мирного неба над головою. Ми маємо бути дружні й єдині, щоб наші старання, прагнення, сили й надії допомагали розвиватися й процвітати нашому місту. Нехай кожен тут буде щасливий та успішний у своїй справі.

Неймовірно вдячні незламним захисникам та захисницям, за кожен  прийдешній день, можливість жити, працювати та мріяти. Дякуємо кожному, хто трудиться на благо нашого міста.

Віримо в Україну та її Перемогу!

Відзначення Дня визволення Бобровиччини

Сьогодні визначний день в історії нашого міста – 81 річниця визволення Бобровиці від фашистських загарбників під час Другої світової війни.

 Із метою формування в підростаючого покоління почуття поваги до  рідного міста та українського народу; розширення пізнавального інтересу до його історії, традицій та звичаїв; виховання почуття глибокої шани та любові до малої Батьківщини протягом тижня в Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 згідно з планом було проведено ряд заходів: тематичні екскурсії до музею закладу, акцію «З Днем народження, Бобровице», відеопривітання до Дня міста «Ти в серці, вічна і єдина, моя маленька Бактьківщина», випущено тематичну газету «ТЕМП» до Дня визволення Бобровиці від фасшистів та представлено виставку літератури «Куточок рідного краю». Крім того, класні керівники 1-11 класів провели тематичні виховні години «Бобровиця – моє рідне місто».

Також у цей день низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто відстояв наше рідне місто, виявив нездоланну мужність та незламність духу. Наш священний обов’язок – берегти пам’ять про тих, хто визволяв нашу громаду.