Відзначення Міжнародного дня миру

🕊 Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні для України це поняття не є абстрактним, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина.

🌿 З метою розширення знань учнів про важливість миру на Землі, виховання гуманізму, патріотизму, любові до свого народу та поваги до людей різних національностей та віросповідань, виховання бажання жити у мирі, дружбі та злагоді у закладі протягом тижня згідно з планом було проведено ряд тематичних заходів: участь у Всеукраїнській освітній компанії “Голуб миру” (виготовлення паперових голубів миру), години спілкування та виховні години “Світове щастя неможливе без миру на Землі”, ” Ми хочемо миру”, “Хай буде мир у нашій рідній Україні”, ” Безцінне слово МИР”, «Ми хочемо у мирі жити», «Мир на землі – радість у родині», випущено тематичну газету органу учнівського самоврядування «ТЕМП».

🌎 Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити щось дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.

Участь у Всесвітньому дні прибирання

Щорічно в третю суботу вересня відзначається Всесвітній день прибирання (World Cleanup Day). Це глобальна подія, яка об’єднала навколо себе мешканців різних країн світу з метою прибирання планети від сміття.

З метою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля 20 вересня 2024 року під гаслом «Зробимо Україну чистою разом!» Бобровицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 долучився до Всесвітнього дня прибирання, у рамках якого були проведені: акція «Здай батарейку та збережи планету», цифрове прибирання онлайн та прибирання території закладу.  Усі заходи були проведені з дотриманням норм безпеки та обмежень воєнного часу.