Психолого-педагогічний семінар

16 жовтня 2024 року практичним психологом нашого закладу Ольгою Сідько був проведений психолого-педагогічний семінар «Індивідуальна траєкторія зростання до всебічного набуття освітніх компетентностей», у ході якого розглянули загальні та професійні якості вчителя Нової української школи.

Крім того, учителі активно та із задоволення долучалися до цікавих вправ і прийомів: «Знайомство», «Перемісти своє хвилювання», виготовлення «кошика ресурсів», «Моделювання сучасного вчителя закладу».

Семінар пройшов у атмосфері позитивного спілкування, де кожен учитель розкрив свій творчий потенціал.

Участь в акція «Квіти пам’яті»

15 жовтня 2024 року лідери учнівського самоврядування нашого закладу разом із педагогом-організатором взяли участь у акції «Квіти пам’яті», яка відбулася на Алеї Героїв нашого міста.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували усіх, хто віддав життя, боронячи Україну від російських загарбників, а потім вирушили до Алеї Героїв для висаджування хризантем. Кожен кущ, посаджений у цей день, став частинкою живої пам’яті про наших земляків-захисників, які загинули за свободу та незалежність рідної землі.

Після проведення акції «Квіти пам’яті» у приміщенні міської  ради діти спілкувалися з Геннадієм Іванюком, в.о. міського голови. Геннадій Іванович подякував за добру справу та повідомив, що за їх рішенням на зібрані в ході благодійної акції «Каштани для ЗСУ» кошти придбано бензопилу. Очільник громади зазначив, що найближчим часом вона буде передана одній із військових бригад.

Зустріч із лідерами учнівського самоврядування продовжилася у відділі освіти Бобровицької міської ради. За «круглим» столом Валентина Мартишевська, начальник відділу, обговорила з дітьми актуальні проблеми шкільного життя.

Екскурсія до комунального закладу “Публічна бібліотека”

Сьогодні учні 1-А класу разом із класним керівником Оленою Лазарь відвідали комунальний заклад “Публічна бібліотека”, перше знайомство з яким перетворилося на справжнє свято. Маленькі відвідувачі уважно слухали розповідь бібліотекаря, активно приймали участь у вікторинах, іграх, поринули в чудовий казковий світ.

Всім діткам сподобалась екскурсія, про що свідчили їх посмішки та радісні оченята.

Івент «Оцінювання результатів навчання здобувачів освіти НУШ 5-7 класів»

15 жовтня 2024 року в нашому закладі заступником директора Володимиром Лапою був проведений івент «Оцінювання результатів навчання здобувачів освіти НУШ 5-7 класів», де були розглянуті та обговорені рекомендації щодо оцінювання навчальних досягнень учнів 5-7 класів, які здобувають освіту відповідно до нового Державного стандарту базової середньої освіти Нової української школи.

Новий шкільний автобус

Приємною й радісною новиною для нашої шкільної родини стало отримання нового комфортабельного автобуса. Це не просто транспорт – це можливість для дітей із віддалених сіл вчасно та безпечно дістатися до навчального закладу , відкриваючи для них шлях до знань і розвитку.

Дякуємо Бобровицькій міській раді, фінансовому управлінню та депутатам Бобровицької міської ради, за фінансову підтримку.

Проведення тренінгу для педагогічних працівників: Співпраця асистента вчителя з педагогами

Сьогодні у нашому закладі відбувся тренінг на тему «Співпраця асистента вчителя з педагогами: супровід інклюзивного навчання у сучасних умовах». Захід зібрав педагогічних працівників, які прагнуть покращити свої навички та знання у сфері інклюзивної освіти. Адже чітке окреслення ролей вчителя та асистента педагога є важливим елементом успішного навчання здобувачів освіти в інклюзивних класах.

Учасники дізналися про основні функції та обов’язки асистента вчителя, а також про важливість його взаємодії з педагогами та іншими фахівцями.Було розглянуто методи комунікації та співпраці між асистентом та педагогами. Обговорювалися актуальні проблеми та виклики, з якими стикаються вчителі, та шляхи їх подолання. Практична частина тренінгу включала роботу в групах, де учасники здобували навички взаємодії між асистентами та педагогами. Це дозволило не лише закріпити теоретичні знання, але й застосувати їх на практиці.

Тренінг сприяв підвищенню рівня обізнаності педагогічних працівників щодо ролі асистента вчителя та розвитку навичок ефективної співпраці.

Участь у V Міжнародному уроці доброти

🐕🐈 Здобувачі освіти та класні керівники нашого закладу протягом 3-10 жовтня 2024 року долучилися до улюбленого та очікуваного всіма Міжнародного уроку доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин (в онлайн та очних форматах), присвяченого Всесвітньому Дню захисту тварин.

🐾 Цей захід організований благодійним фондом допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа» («Happy paw») та проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Вітання до Дня вчителя

Дорогі наші вчителі!

Вітаємо Вас із цим чудовим святом та від щирого серця бажаємо кожному з Вас міцного здоров’я на довгі літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої благодаті, миру, любові та злагоди!

Щира подяка Вам за щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, за віддане служіння улюбленій справі, за терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.

Нехай кожен день буде добрим та веселим, цікавим та яскравим, нехай кожен учень радує Вас своїми досягненнями, нехай кожна близька людина дарує Вам гармонію та щастя.

Зі святом!

Участь у Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому заході Chellenge Fest

⛹️‍♀️🚴‍♀️🏊‍♀️Здобувачі освіти Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 долучилися до Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу Chellenge Fest, присвяченого Дню працівників освіти.

⚽️🎾🤿 Метою було заохочення учнівської молоді до занять руховою активністю та формування звички здорового способу життя; залучення учнівської молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом; популяризації та подальшого розвитку фізичного виховання та спорту серед учнівської молоді України.

Місячник «Увага! Діти на дорозі!»

🚦 З 02 по 30 вересня в нашому закладі освіти традиційно проводився місячник «Увага! Діти на дорозі!», у рамках якого зі здобувачами освіти були проведені виховні заходи, години спілкування, бесіди, вікторини. Діти повторили, узагальнили та систематизували свої знання й навички з правил дорожнього руху та безпечної поведінки на дорозі в різних умовах, зокрема в умовах воєнного стану. Вони навчилися обирати безпечні місця для ігор і розваг, відповідально ставитись до власного життя й здоров’я, турбуватися про інших учасників дорожнього руху.

👮‍♂️Завжди пам’ятай, твоя безпека – в твоїх руках! Якщо ти знаєш правила дорожнього руху й дотримуєшся їх – ти захищений.