Участь у Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому заході Chellenge Fest

⛹️‍♀️🚴‍♀️🏊‍♀️Здобувачі освіти Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 долучилися до Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу Chellenge Fest, присвяченого Дню працівників освіти.

⚽️🎾🤿 Метою було заохочення учнівської молоді до занять руховою активністю та формування звички здорового способу життя; залучення учнівської молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом; популяризації та подальшого розвитку фізичного виховання та спорту серед учнівської молоді України.

Місячник «Увага! Діти на дорозі!»

🚦 З 02 по 30 вересня в нашому закладі освіти традиційно проводився місячник «Увага! Діти на дорозі!», у рамках якого зі здобувачами освіти були проведені виховні заходи, години спілкування, бесіди, вікторини. Діти повторили, узагальнили та систематизували свої знання й навички з правил дорожнього руху та безпечної поведінки на дорозі в різних умовах, зокрема в умовах воєнного стану. Вони навчилися обирати безпечні місця для ігор і розваг, відповідально ставитись до власного життя й здоров’я, турбуватися про інших учасників дорожнього руху.

👮‍♂️Завжди пам’ятай, твоя безпека – в твоїх руках! Якщо ти знаєш правила дорожнього руху й дотримуєшся їх – ти захищений.