Проведення тренінгу для педагогічних працівників: Співпраця асистента вчителя з педагогами

Сьогодні у нашому закладі відбувся тренінг на тему «Співпраця асистента вчителя з педагогами: супровід інклюзивного навчання у сучасних умовах». Захід зібрав педагогічних працівників, які прагнуть покращити свої навички та знання у сфері інклюзивної освіти. Адже чітке окреслення ролей вчителя та асистента педагога є важливим елементом успішного навчання здобувачів освіти в інклюзивних класах.

Учасники дізналися про основні функції та обов’язки асистента вчителя, а також про важливість його взаємодії з педагогами та іншими фахівцями.Було розглянуто методи комунікації та співпраці між асистентом та педагогами. Обговорювалися актуальні проблеми та виклики, з якими стикаються вчителі, та шляхи їх подолання. Практична частина тренінгу включала роботу в групах, де учасники здобували навички взаємодії між асистентами та педагогами. Це дозволило не лише закріпити теоретичні знання, але й застосувати їх на практиці.

Тренінг сприяв підвищенню рівня обізнаності педагогічних працівників щодо ролі асистента вчителя та розвитку навичок ефективної співпраці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *