Участь в акція «Квіти пам’яті»

15 жовтня 2024 року лідери учнівського самоврядування нашого закладу разом із педагогом-організатором взяли участь у акції «Квіти пам’яті», яка відбулася на Алеї Героїв нашого міста.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували усіх, хто віддав життя, боронячи Україну від російських загарбників, а потім вирушили до Алеї Героїв для висаджування хризантем. Кожен кущ, посаджений у цей день, став частинкою живої пам’яті про наших земляків-захисників, які загинули за свободу та незалежність рідної землі.

Після проведення акції «Квіти пам’яті» у приміщенні міської  ради діти спілкувалися з Геннадієм Іванюком, в.о. міського голови. Геннадій Іванович подякував за добру справу та повідомив, що за їх рішенням на зібрані в ході благодійної акції «Каштани для ЗСУ» кошти придбано бензопилу. Очільник громади зазначив, що найближчим часом вона буде передана одній із військових бригад.

Зустріч із лідерами учнівського самоврядування продовжилася у відділі освіти Бобровицької міської ради. За «круглим» столом Валентина Мартишевська, начальник відділу, обговорила з дітьми актуальні проблеми шкільного життя.

Екскурсія до комунального закладу “Публічна бібліотека”

Сьогодні учні 1-А класу разом із класним керівником Оленою Лазарь відвідали комунальний заклад “Публічна бібліотека”, перше знайомство з яким перетворилося на справжнє свято. Маленькі відвідувачі уважно слухали розповідь бібліотекаря, активно приймали участь у вікторинах, іграх, поринули в чудовий казковий світ.

Всім діткам сподобалась екскурсія, про що свідчили їх посмішки та радісні оченята.

Івент «Оцінювання результатів навчання здобувачів освіти НУШ 5-7 класів»

15 жовтня 2024 року в нашому закладі заступником директора Володимиром Лапою був проведений івент «Оцінювання результатів навчання здобувачів освіти НУШ 5-7 класів», де були розглянуті та обговорені рекомендації щодо оцінювання навчальних досягнень учнів 5-7 класів, які здобувають освіту відповідно до нового Державного стандарту базової середньої освіти Нової української школи.

Новий шкільний автобус

Приємною й радісною новиною для нашої шкільної родини стало отримання нового комфортабельного автобуса. Це не просто транспорт – це можливість для дітей із віддалених сіл вчасно та безпечно дістатися до навчального закладу , відкриваючи для них шлях до знань і розвитку.

Дякуємо Бобровицькій міській раді, фінансовому управлінню та депутатам Бобровицької міської ради, за фінансову підтримку.