Запобігти. Врятувати. Допомогти

Щорічно співробітники Ніжинського районного управління ГУ ДСНС України в Чернігівській області організовують акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти” з метою попередження та зменшення кількості виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій.
17 травня фахівці ДСНС разом зі спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі відділу освіти Бобровицької міської ради Світланою Орел завітали й до нашого закладу. До даної акції також приєдналися представники відділення поліції №2 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області та центру екстреної медичної допомоги. Фахівці ДСНС ще раз нагадали здобувачам освіти основні правила пожежної, мінної безпеки, правила поводження на воді. Крім того вони на практиці продемонстрували, як діють на викликах, ознайомили з аварійно-рятувальною технікою. Працівники центру екстреної медичної допомоги розповіли учням про алгоритм надання першої домедичної допомоги. Представники відділення поліції нагадали про правила дорожнього руху та розповіли про особливості своєї професії.
Після такого дійства здобувачі освіти змогли відчути себе справжніми рятувальниками, поліцейськими чи фахівцями екстреної медичної допомоги: посидіти за кермом спеціального транспорту, розглянути їх обладнання, задати питання спеціалістам. Щиро дякуємо за проведену акцію, яка викликала бурю позитивних емоцій у дітей та розширила знання щодо правильного поводження у надзвичайних ситуаціях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *