Майстер-клас з випікання пасок

Традиції українців цікаві і багатогранні. І дуже важливо, щоб традиції нашого народу зберігалися та вивчалися молодим поколінням.

З цією метою у нашому закладі  учителем трудового навчання Наталією Іщенко  проведено майстер-клас з випікання пасок. Вона докладно  розповіла дітям про звичаї випікання Великоднього хліба – Паски.   Дівчата , з задоволенням,  відтворили  цей процес.  Також цікавим для учнів було навчитися виготовляти глазур та прикраси для святкової здоби у формі квітів та різних фігурок. 

Запашні паски – це Великодня прикраса  святкового столу і  здобуті знання стануть у пригоді нашим маленьким  господиням.

Бажаємо всім у прийдешній Великдень миру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *