Свято Останнього дзвоника

Ось і відлунав останній дзвоник,    одинадцятикласники  отримали   свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освяти. Це був яскравий, емоційний, насичений рік, сповнений нових знайомств, успіхів і досягнень. Таким був і Останній дзвоник – із дружніми посмішками й смутком розставання, приємними сюрпризами та  сподіваннями на нові зустрічі.  На нашому святі лунали вітальні слова від    Наталії  Сонець, керуючої  справами виконавчого комітету Бобровицької  міської ради ,    Віти Лисенко, директора  закладу .  Лунали  пісні,  щирі слова вдячності  одинадцятикласників   зворушили присутніх . Візитною карткою  дійства став чарівний випускний вальс    у виконанні учнів 11-х класів. 

           Вітаємо всіх учасників освітнього процесу, батьків та педагогічних працівників зі святом Останнього дзвоника! Щиро бажаємо всім  здобувачам освіти  літніх канікул під мирним небом України. Випускникам – відмінного старту на дорослому життєвому шляху. А вчителям – гордості і захопленості від успіхів своїх учнів та вихованців!

Прощавай початкова школо

Ось   і  наастав час попрощатися з початковою школою. Час рухатися далі, час підкорювати нові вершини. Вітаємо наших четвертокласників    з першим шкільним випускним!  Нехай накопичені знання знадобляться у подальшому, нехай в нагороду за старання  у всіх буде спокійне,  незабутнє літо барвистих вражень і загадкових пригод. Бажаємо  всім мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні та довгих   мирних років життя у квітучій Україні!